Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Aktiv ferie

Denne ferieform vinder mere og mere frem. Rigtig mange holder efterhånden aktiv ferie, fordi de simpelthen har for lidt tid til det i hverdagen. Motion er blevet vældig populær, og for alle aldre. Det er lige fra løbesko, vandrestøvler, racercykler og MTB der skal pakkes med på ferien!

Rigtig meget af det foregår ude i naturen – som jo ofte betegnes som balsam for krop og sjæl!

Men et motionscenter på et hotel – kan jo også være en form for aktiv ferie! Kun fantasien sætter grænser for, hvad man vil og hvad man opfatter som aktiv ferie.

Aktiv ferie kan være rigtig mange ting – og kan foregå rigtig mange steder. Tyskland vores naboland er et godt bud, og har rigtig mange velegnede steder. Hele familien kan være med på en aktiv ferie – der findes utrolig mange aktiviteter rundt omkring.

Hvis børn er med på turen, er det blevet et hit, at prøve de forskellige klatreskove, eller tag en tur på Segway, eller på Monsterroller er også sjovt – og igen her kan alle være med.

Lauritzen Rejser anbefaler

Følgende 3 eksempler er alle et godt bud på en aktiv ferie.

Mosel  

Harzen  

Østrig 

Skal vi skræddersy din rejse?

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

12 + 2 =

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.