Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsedeals

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsedeals

Badeferie

Lauritzen Rejser anbefaler

Find inspiration blandt disse populære destiantioner til din næste badeferie

Italien-badeferie
Tropical-island-tyskland
Kroatien-badeferie
Center-parcs-tyskland

Det er sommer, det er sol og – det er ferie! Man bliver så glad i låget.

Mulighed for at koble af fra hverdagens stress, og bare slappe af, og så skulle det ovenikøbet være  videnskabeligt bevist, at rejse på ferie er godt for ens helbred. Denne ferieform er en god måde at få ladet ”batterierne” op på igen.

Masser af sol, og ren afslapning at ligge på stranden og lytte til bølgernes brus i vandkanten! Badeferie med sol og strand har altid været meget populær blandt danskere. Måske også fordi det danske klima ikke altid lever op til det.

Mulighederne er mange for en badeferie:

Det kan gøres ved brede sandstrande –parasol, liggestole, hvor krystalblåt hav findes. Vi har bl.a. gode samarbejdspartnere i Italien og Kroatien. På begge destinationer venter afslapning og endda i meget smukke naturomgivelser. Mange gode restauranter med god mad og drikke og så endda til billige penge findes også.Hvis køreturen er for lang i en strækning, udarbejder vi gerne uforpligtende tilbud med en overnatning undervejs.

Pas godt på jer selv i solen; husk solcreme og aftersun.

Hvis man kan rejse lidt udenfor sæson – er der ofte penge at spare – så måske værd at have med i overvejelserne når man planlægger badeferie. Går I med tanker om andre destinationer for en badeferie – hjælper vi jer også gerne med et uforpligtende tilbud på det.

Man kan også vælge at forkæle børnene og barnlige sjæle i et badeland. Her venter mange timer med sjov og grin i subtropiske og eventyrlige omgivelser. Sjov og afslapning året rundt.

 

Her er Tyskland en oplagt destination. Køreturen er ikke så lang – gør evt. stop ved grænsebutikkerne for at shoppe lidt lækkert med til ferien! Tyskland byder på nogle af de allerbedste badelande med sjov for hele familien. Vil man prøve et helt unikt badeland – kan vi anbefale Tropical Island – der befinder sig i verdens største fritbærende hal. Ca. 510 km fra den dansk/tyske grænse.

Helt unik oplevelse af være der. Der er regnskov, lagune, sandstrand med liggestole og ren tropestemning. Fantastisk oplevelse – man bør unde sig selv og børnene. Her drømmer man sig væk til varmere himmelstrøg – intet mindre. Utrolig godt lavet – og der er også et stort udendørs område med vand og hygge. 

Mange af Tysklands badelande har også et udendørs areal med forskellige aktiviteter.

Holland er også kendt for mange gode badelande – så også her kan vi komme med tilbud til bl.a. et af deres CenterParcs. Sjov og hygge for hele familien. Vi tilbyder ferier til alle aldre – ung, midtimellem og ”gammel” – ja, til alle jer der gerne vil på badeferie og have en masse dejlige ferieoplevelser.

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan hjælpe jer med at booke jeres næste badeferie så I kan få en masse gode minder med hjem i bagagen.

Bemærk vi har kun mulighed for at arrangere badeferie og badelandsferie i form af kør-selv-ferie – altså, hvor I booker ophold via os, og kører så i egen bil til destinationen, ingen flyrejser!

Skal vi skræddersy din rejse?

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

11 + 10 =

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker rejsen skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi tilbud til jer skræddersyet ud fra dine ønsker og behov i formularen.

Derefter håber vi, at I ønsker at booke, hvorefter vi sender bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.