Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Tyskland

Vores smukke naboland Tyskland er et af danskernes favorit feriedestination til kør selv-ferier – og det forstår vi godt, for landet byder på et hav af oplevelser for store og små, og så endda med meget kort køreafstand.

Tyskland har utrolig meget at byde på med mange forskellige landskaber. Du kan opleve alt lige fra badeferie ved Østersøen og storbyferie i Berlin, eller måske en aktiv ferie i den skønne natur i Harzen.

Der findes også rigtig mange, små unikke og hyggelige hansestæder med skønne, gamle bindingsværkshuse og gamle historiske bydele.

 

Der er også smukke byer med slotte, borge, floder osv., hvis du er interesseret i historie, samt storbyer med rig mulighed for shopping eller mulighed for wellsness og afslapning i naturskønne områder.

Kort fortalt – så er Tyskland et utroligt varieret ferieland og har virkelig en bred palet af oplevelser og seværdigheder, du kan vælge mellem.

Uanset om du leder efter en weekend getaway, sommerferie, forlænget weekend, veninde-tur, efterårsferie, vinterferie eller kæreste-tur, så er Tyskland en oplagt destination. 

Lad os hjælpe dig med planlægningen, så du får en ferie lige efter dine drømme – en rejse med indhold!

Find inspiration til din næste ferie til Tyskland her

Getaway til den skønne havneby Kiel med 2 overnatninger

Tag på en lille getaway kun 1 times kørsel fra grænsen, hvor du kan gå på opdagelse på byens museer, Botanisk have, de gode shoppingmuligheder, julemarked og meget mere.

Du vil bo på det hyggelige Comfort Hotel Tom Kyle ⭐️⭐️⭐️  i Kiel – kun 500 meter fra havnen og centrum. Hotellet har bl.a. elevator, morgenmadsrestaurant, café, fitness-område og meget mere. 

Opholdet er inkl.:

  • 2 x overnatning m. morgenmad
  • 1 flaske vand og 1 flaske vin på værelset

Priser fra 1.275,- pr. person

Skal vi hjælpe dig et smut til Kiel, eller vil du høre mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1 + 12 =

Andre populære destinationer

Holland 

Danmark 

Italien 

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.