Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Sverige

Sverige er et er et smukt land, der byder på et utal af oplevelser. Hvad end I planlægger en weekendtur, sommerferie, skiferie, aktiv eller afslappende ferie, så kan I finde noget for enhver smag. Her kan I nemlig opleve alt fra skøn natur, hyggelige byer og julemarkeder til ikoniske røde træhuse, lækker mad og meget mere for hele familien, kæresteparret, bedsteforældre, veninderne og vennerne.

Ferie for børnefamilier
I Sverige finder I mange destinationer og oplevelser, der er velegnet for børnefamilier. Den nok mest kendte destination og oplevelse for familier med børn, er Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby. Her kan I gå på opdagelse i præcis dét – Astrid Lindgrens Verden og hendes mange magiske steder fra bøgerne og filmene. Vi kan garantere, at det ikke kun er de små, der vil hygge sig her.  

I kan også tage og besøge nogle af de mange legepladser nær Malmø, hvor der findes godt 200 forskellige legepladser – herunder ca. 20 temalegepladser som børnene og resten af familien kan slå sig løs på.

 

Aktiv Ferie
Med sin storslåede natur er det også oplagt at holde en aktiv ferie i Sverige. Her kan I blandt andet tage på vandringstur og prøve nogle af deres mange, smukke vandreruter og opleve alt fra klipper, brusende hav og flodbreder, duften af skovbund og synet af de flotte trækroner. Uanset om I vil sove i en varm seng på hotel eller vandrehjem, sove under den åbne himmel eller i telt i skoven, så kan vi være behjælpelige hermed. 

Storbyferie og tæt på naturen – alt er muligt 
Er humøret til en storbyferie, hvor I kan hygge jer på caféer, shoppe i de mange butikker eller gå på historisk opdagelse, kan I eksempelvis besøge hovedstaden Stockholm. Vil I hellere bruge ferien på at komme tæt på naturen, kan I eksempelvis tage på Elgsafari i Smålandet, hvor I kan opleve de svenske skoves konge – Elgen. Vil I på en kortere weekendtur, kan Malmø også være et bud for store som små med eventyrlige oplevelser med Funnys Eventyr, hvor I træder ind i Pedersen og Findus samt Mummitroldenes verden, eller shoppe og spise i Malmøs hyggelige gader.

Find inspiration til jeres næste tur til Sverige her

Malmø Festival, Sverige
Malmø Festival og Malmø by

Oplev Malmøfestivalen i hjertet af Malmø.

Oplev den varme og vidtfavnende musikfestival i hjertet af Malmø. Malmø byder på kunst, musik og kultur samt et stort udvalg af mad, der afspejler interkulturelle stemninger. 

I kommer til at bo i centrum af Malmø på Scandic Hotel, og kan derfra tage ud til de forskellige arrangementer på egen hånd.

Der er 10 x eneværelser & 20 x dobbeltværelser.

Opholdet er inkl.:

  • 3 overnatninger inkl. morgenmad
  • Aftensmad på hotellet 9. og 11.08.24
  • Rejsegarantifond

Opholdet gælder ved min. 20 pers. 

Dato: d. 09. – 12.08.24

Skal turen være din, eller vil du høre mere/prisen, så tøv ikke med at kontakte os – først-til-mølle princippet er gældende.

Vi sidder klar til at hjælpe

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

5 + 1 =

Andre populære destinationer

Holland 

Danmark 

Italien 

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.