Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør-selv-ferie: Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad, er en fantastisk feriedestination at udforske på en kør selv-ferie. Med sin beliggenhed cirka 500 kilometer fra den dansk-tyske grænse, er det nemt og bekvemt at nå frem til storbyen i bil.

En kør-selv-ferie til Berlin giver dig fleksibilitet til at udforske byen og omgivelserne i dit eget tempo, og opdage skjulte perler undervejs.

Tag på opdagelsen på storbyferie i Berlin

Berlin er Europas kulturby nummer et. Når du tager på kør-selv-ferie til Berlin, bliver du straks mødt af en storby fyldt med historie, kulturminder og berømte bygningsværker.

Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i byen. Vi anbefaler blandt andet, at du på kør-selv-ferien til Berlin planlægger en tur forbi Brandenburger Tor, hvor du kan parkere bilen og tage en gåtur rundt i området. Rigsdagen er også inden for gåafstand, og du kan også vælge at udforske Gedächtniskirche, der ligger i det centrale Berlin – og der er hundredvis af andre spændende kulturskatte at udforske på storbyferie i Berlin.

Shopping og spisesteder i Berlin

Når du har taget dig tid til at udforske de berømte seværdigheder på din kør-selv-ferie til Berlin, kan du også begive dig ud på et shoppingeventyr i byen. Besøg Tysklands berømte og største varehus ”KaDeWe”, og den berømte og ikoniske shoppinggade Kurfürstendamm. Her finder du alt fra internationale mærker til lokale butikker samt en pallette af spændende internationale spisesteder.

Oplev på din kør-selv-ferie til Berlin

En kør-selv-ferie til Berlin giver dig friheden til at udforske storbyen og dens omgivelser på din egen måde. Du kan tilpasse din storbyferie efter dine præferencer, og tage dig tid til at opdage alle de skjulte perler undervejs.

 

Udflugtsforslag

  • Berliner Fernsehturm
  • Sejltur på Spree floden gennem blandt andet regeringskvarteret.
  • Øst-/Vest sightseeing
  • Brandenburger Tor

Det kan du opleve på storbyferie i Berlin

Sejltur på Spree floden gennem bl.a. Regeringskvarteret.

Brandenburger Tor

Overnatning til kør-selv-ferie Berlin

Lauritzen Rejser anbefaler til Park Inn****

Perfekt til kør-selv-turen til Berlin: 4-stjernet hotel beliggende på Alexanderplatz – i den historiske bydel af Berlin. Hotellet har 39 etager, elevator, restaurant og panoramabar. Alle værelser er med privat bad, toilet, telefon og tv.

Gratis Wi-Fi. Betalings p-plads overfor hotel

Pris: fra kr. 1.350 pr. person

Inkl. i prisen: 3 overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad og City Tax

Tillæg for eneværelse: kr. 750

Skal vi skræddersy din storbyferie til Berlin?

Lad os sammensætte din kør-selv-ferie til storbyen Berlin efter dine ønsker og behov.

8 + 12 =

Andre populære kør selv-destinationer

Prag   

Polen    

Budapest   

Vores service trin for trin

Vi sammensætter din kør-selv-ferie til Berlin, så den er skræddersyet til dine ønsker og behov.

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.