Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Sauerland Tyskland – kør selv

Sauerland i Tyskland er en fascinerende region og en vidunderlig kør-selv destination. Beliggende i det vestlige Tyskland, mellem Rhinen og Harzen, ligger Sauerland cirka 520 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

Ønsker du en kør-selv-ferie i Tyskland, der undervejs er fyldt med smuk natur, er Sauerland i Tyskland destinationen for dig. Det betagende og smukke bjerglandskab er et sandt paradis for naturelskere og eventyrlystne vandrere, der vil på vandretur i Tyskland.

Oplevelser i Sauerland, Tyskland

Regionen Sauerland i Tyskland byder på enestående skønhed, og gemmer på en række charmerende, små og maleriske landsbyer, imponerende drypstenshuler, talrige historiske borge og store kunstige søer.

Sauerland er især kendt for sine naturlandskaber, og er et populært rejsemål for vandrere, cyklister og skiløbere. Området er hjemsted for det berømte Hochsauerland, der er kendt for sine bjerglandskaber og skisportssteder.

Tag til Sauerland og på vandretur i Tyskland

Men smukke Sauerland byder ikke kun på vintersport. Om sommeren kan du på din kør-selv-ferie udforske de små landsbyer og tage på vandretur ad Tysklands naturskønne vandrestier, der fører gennem bakkede landskaber og grønne enge. Der er et omfattende netværk af vandrestier og cykelruter, der fører dig gennem skove og langs floder. Du kan også udforske områdets byer som Winterberg, Willingen og Schmallenberg.

Historisk tur i Sauerland

Hvis du på din kør-selv tur til Tyskland også er interesseret i historie og kultur, finder du det i rigt mål i Sauerland. Regionen er fyldt med historiske borge og slotte, der vidner om områdets fortid. Besøg blandt andet Schloss Berleburg, der er ejet af prins Gustav – søn af Dronning Margrethes lillesøster prinsesse Benedikte.

Med sine skønne landskaber, charmerende byer, kulturelle seværdigheder og muligheder for udendørsaktiviteter, som vandreture, er Sauerland i Tyskland et ideelt rejsemål for dig, der planlægger en kør-selv-ferie til Tyskland.

Det kan du opleve i Sauerland

Panoramature i landskabet

Eder Stausee / dæmning

Slot Berleburg

MTB i Winterberg

Overnatning i Sauerland, Tyskland

Lauritzen Rejser anbefaler Parkhotel Olsberg***

3-stjernet hotel, beliggende i smukke omgivelser 5 minutters gang fra Olsberg centrum i Sauerland Tyskland. Hotellet har elevator, restaurant, bar og swimmingpool. Alle værelser er med privat bad og toilet, tv og balkon.

Pris: fra kr. 995 pr. person

Inkl. i prisen: 3 overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad 

Tillæg for eneværelse: kr. 250

På stedet betales kurtaxe: € 1,50 pr. prs. pr. dag (betales i kontanter)

Skal vi skræddersy din kør-selv-ferie til Sauerland i Tyskland?

Lad os sammensætte din rejse til Sauerland i Tyskland efter dine ønsker og behov.

4 + 14 =

Andre populære kør selv-destinationer

Mosel  

Harzen  

Østrig 

Vores service trin for trin

Vi sammensætter din rejse til Sauerland i Tyskland, så den er skræddersyet til dine ønsker og behov.

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.