Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

McArthur Glen – designeroutlet Neumünster

Dette indkøbs paradis er Nordtysklands største – og det ligger kun ca. 100 km fra den dansk/tyske grænse. Spar op til 70% i flere af butikkerne! Der er over 110 butikker med mange populære designerbrands. Det hele er bygget op i en hyggelig landsbystil – med restauranter, caféer og butikker, der inviterer til flere timers ophold. P-plads (betalings) lige ved shopping byen.

Book jeres næste shopping ophold via os – vi har altid et godt tilbud på vores ”hylder” handlet hjem på disse meget populære Outlet ophold – så kontakt os for at høre nærmere.

Typisk indeholder de; 1 overnatning med morgenmad og en voucher til Outlet med ekstra rabatter. Men der findes også andre udgaver med flere overnatninger!

Vi samarbejder med hoteller i Neumünster, eller nær Neumünster til disse ophold.

Skal vi skræddersy din rejse?

Vores erfarne rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig.
Vi laver også gavekort på rejser og opholdv

12 + 8 =

Andre populære destinationer

Sort sol  

Sild 

Helgoland 

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.