Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsedeals

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsedeals

Rejsedeals

Oplev Danmarks “Nye” Strikkefestival – Masker i Marsken d. 27.-29.10.23

Lad os hjælpe dig med overnatning og mad på Landhaus Smaga i det nordlige Tyskland samt din partoutbillet. Så skal du bare glæde dig og booke billetter til de arrangementer, du bare MÅ med til i det lækre program for festivalen.

Kontakt os for booking af opholdet på 7472 1520.

Inkl. partout billet  / (pris følger) pr. person               

Excl. partoutbillet / (pris følger) pr. person

Byd nytåret velkommen i rolig havneidyl ved Vesterhavet

Spring ind i det nye år i skønne omgivelser og besøg Büsum – en hyggelig havneby og kom ned i gear med frisk luft i krop og sjæl.

Kontakt os for booking af opholdet på 7472 1520.

Pris pr. person i dobbeltværelse / 1.250 kr.              

Tillæg for eneværelse pr. person / 400 kr.

Harzen – attraktiv hele året rundt

Tag på en miniferie til Harzen og oplev naturen! Balsam for sjælen. Oplev naturen til fods, på cykel på ski eller kør på gode udflugter i bilen. Dette ophold er inkl. 3 x All Inklusive på hotel i Hahnenklee – i dejlige rolige omgivelser.

Fra kr. 1.325,- pr. person

Hotel ophold i Wismar.

Oplev Østersøen og det historiske Wismar med 2 overnatninger med ½-pension på Hotel Wyndham Garden. Tag på gode udflugter i området.

Fra kr. 1.025,- pr. person

5-stjernet ophold i Flensborg 

Dejligt ophold på det luksuriøse Hotel Das James med bl.a. 3-retters middag på gourmet restaurant og morgenmad.

Fra Kr. 1.175,- pr. person

Sort Sol ophold / forår 2023

Vores populære ophold med Sort Sol udflugt i bus med guide. Ophold på hyggelige Landhaus Smaga, Süderlügum, med ½-pension m.m.

Følgende datoer; 18.-19.03.23 og 25.-26.03.23 og 31.03.-01.04.23 og 01.-02.04.23

Kr. 875,- pr. person

Shopping og ophold

Ophold med morgenmad på Hotel Prisma, Neumünster sammen med shopping oplevelse i det store McArthurGlen Designer Outlet.

Fra Kr. 700,- / for 2 personer 

Oplev det tyske Vadehav  

Nyd freden og roen med dette skønne ophold på Hotel Arlau Schleuse. Hotellet ligger i et skønt og roligt naturområde. Ophold med 2 x overnatninger med morgenmad samt aftensmad på ankomstdagen.

Fra Kr. 1.050,- pr. person

Landhaus Smaga

Juleophold i Friedrichstadt 

Nyd 2 overnatninger på det hyggelige Hotel Mooi midt i Friedrichstadt. Morgenmad begge dage, og aftensmad på ankomstdagen m.m. 

Kr. 1.025,- pr. person

Juleophold i Tønder

Det er i Tønder julen begynder ! Nyd dette dejlige ophold med 2 overnatninger med morgenmad og meget mere. Bo på hyggeligt motel tæt på gågaden og det hyggelige lille juletorv midt i byen.  Julemarkedet i Tønder åbner 06.11.22

 

Fra Kr. 850,- pr. person

Juleophold i Tønning

Nyd et adventsophold i havnebyen Tønning. Det gamle pakhus danner rammen over en kæmpe julekalender med masser af juleboder indendørs. 

Fra Kr. 1.125,- pr. person

Juleophold i Rüdesheim

Oplev det skønne julemarked i Rüdesheim. Et ophold med 3 eller 5 overnatninger med morgenmad mm. Bo på det hyggelige Hotel Krone.

Fra Kr. 1.085,- pr. person

Vi har ofte gode kampagner kørende med tilbud på et par deal sider.

Vi har et rigtig godt samarbejde med et par deal udbydere – og ligger nogle kampagner op der, for at komme endnu bredere ud til kunder, end vi er i forvejen. Bemærk; de bedste priser gives også ofte lidt ”uden for højsæson” på de forskellige destinationer! Vi prøver altid at komme ud der, med gode tilbud, der indeholder lidt ekstra.

Typisk er det; hotelophold med 1 eller 2 overnatninger, hvor vi så sætter lidt ekstra med på, som f.eks. kan være en voucher der giver lidt ekstra rabat forskellige steder eller lidt spiseligt.

En anden lille goodie-bag kan være fra vores gode samarbejdspartner: https://toosbuystorv.dk/ Toosbuys Torv, som ligger i hjertet af Bredebro (Sønderjylland) og tæt på Vadehavet, blev opført i 2013 og opkaldt efter Eccos grundlæggere, Birte og Karl Toosbuy. Det blev opført i anledning af Eccos 50 års jubilæum, og var en gave til byen.

Torvet summer af hygge og har dejlige rammer for lidt shopping. Vores goodie-bag derfra, er bestående af en voucher med ekstra rabatter til de fleste butikker på torvet, samt kaffe og lækker kage hos Café Sko, som også ligger på torvet.

Vi vil også prøve på løbende, at sætte link ind til nogle af vores tilbud på her på siden, så I kan se, hvilke tilbud vi kører på de forskellige deal sider. Dog vil vi meget gerne understrege – at de deals tilbud vi har kørende online – IKKE kan købes direkte hos os, når de ligger online. Men skal købes via deal udbyder på de link vi ligger op!

Det kalder vi ”loyal” samarbejde – og det sætter vi stor pris på her hos Lauritzen Rejser. Hvis man vælger at købe et af vores tilbud på disse sider – er her lidt info til jer:

  • I har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag I køber
  • (dog med enkelte undtagelser – hvis det er ture med forudbestemt dato)Husk altid at booking på hotel – skal foregå via Lauritzen Rejser – og ikke direkte til hotellet!

Vi har rigtig mange glade og tilfredse kunder der køber rejser/ophold på denne måde. Så tøv ikke med at prøve et af vores gode tilbud på disse sider! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget inden du køber værdibeviset. 

Hvordan skal din rejse se ud?

Udfyld vores formular, så vil vi med glæde skræddersy
et 
tilbud til dig ud fra dine ønsker og behov.

Har du andre henvendelser, kan du altid sende os en mail
på LR@Lauritzen-rejser.dk eller ringe på +45 74 72 15 20

14 + 4 =

Lauritzen Rejser anbefaler

Tag et kig på nedenstående forslag.

McArthur Glen

Sort sol  

Helgoland 

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker rejsen skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi tilbud til jer skræddersyet ud fra dine ønsker og behov i formularen.

Derefter håber vi, at I ønsker at booke, hvorefter vi sender bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.