Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsedeals

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsedeals

Skiferie

Lauritzen Rejser anbefaler

Find inspiration til din næste skiferie blandt 3 af vores populære skidestinationer

Harzen 

Sauerland 

Østrig 

Kør selv skiferie – en utrolig social ferieform der bliver mere og mere populær. Et frirum, hvor man føler at være i et med naturen i de smukke vinterlandskaber. Man får naturoplevelser i særklasse! Masser af frisk luft og motion samtidig – så bliver det ikke meget bedre. Oplev masser af kvalitetstid, ved at være sammen på en anden måde end derhjemme.

Mange forbinder skiferie med hygge og nærvær med dem man holder af. Man har ofte en travl hverdag, hvor man måske ikke altid har så meget tid til hinanden, som man kunne ønske sig, så derfor er skiferien bl.a. blevet så populær og et tiltrængt pusterum, hvor dagene er meget anderledes end derhjemme. Alle kan være med, det gælder bare om at vælge den destination og det skiområde, der passer bedst ind til jeres behov – og det hjælper vi jer meget gerne med! Om I vælger at få jeres skioplevelser i Alperne i syd, eller oppe i Norden – eller måske bare midt imellem – så er der plads til alle.

Norden er oftest kendt for at passe til familier og er et skiparadis for børnene. Alperne er meget kendt for afterski og underholdning.

Midt i mellem kunne være Sauerland / Winterberg eller Harzen og de steder er rigtig gode for begyndere og de let  øvede. Men ingen af stederne udelukker nogen – vi har skiferier til alle aldre, behov og niveauer. Skiferie er indbegrebet af glæde – man får fantastiske dage i naturen – masser af frisk bjergluft i lungerne og man er godt trætte når man kommer til aften!

Om I er til alpin skiløb, langrend eller måske bare hygge i sneen og med lidt kælkebakker, så kontakt os – så vi sammen kan finde ud af, hvad der passer bedst ind hos jer.

Vi giver jer meget gerne et uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker og behov. Snegaranti kan vi desværre ikke give, men statistikken siger, at der er sne fra midt december til start marts måned. Vi sender jer god info om området I vælger, så I kan sætte jer lidt ind i det hele inden i kommer derned, for at sætte skiene under fødderne! Måske kunne vores infoseddel også være lidt læsestof undervejs i bilen?

Husk at få tjekket op omkring egne forsikringer – hvis uheldet skulle være ude – hvilket vi absolut ikke håber for jer! Tjek også bilens vinterdæk, at de er i orden og medbring evt. snekæder! 

Se evt. her; stå på ski året rundt! Kun ca. 235 km. fra den dansk/tyske grænse. Hvis I er usikre på, om ski overhovedet er noget for jer og familien – så har vi godt samarbejde og ofte gode tilbud på ”indendørs” ski – i Europas største ski- og aktivitetspark / Alpincenter Hamburg-Wittenburg. Parken er for hele familien og med et skiområde på ca. 30.000 kvm. med børneområde og flere lifter. Der er også indendørs og udendørs legepladser, flere restauranter, barer og butikker.

Det er en super god måde at få det prøvet af på – inden den evt. lidt længere tur til syd eller nord bookes. Også mulighed for skiskole undervisning på stedet.

Kontakt os og hør om mulighederne!

Skal vi skræddersy din rejse?

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

3 + 2 =

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker rejsen skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi tilbud til jer skræddersyet ud fra dine ønsker og behov i formularen.

Derefter håber vi, at I ønsker at booke, hvorefter vi sender bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.