Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Storbyferie Prag

Tag på en storbyferie i Prag og få både historie, kultur og god mad. Tjekkiets hovedstad er en ældgammel kulturby – også kaldet ’Den Gyldne Stad’ – og den er en særdeles populær kør-selv-ferie-destination ved Moldau-floden, beliggende cirka 850 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

Hvad kan du opleve på en kør-selv-ferie til Prag?

Kombinerer du en storbyferie i Prag med en kør-selv-ferie, giver det dig mulighed for at udforske byen og dens omgivelser på din egen måde. På kør-selv-ferien til Prag, har du friheden til at udforske byen i dit eget tempo, og nyde de mange skønne oplevelser undervejs. Prag byder på et væld af spændende seværdigheder, og storbyen tilbyder også et rigt kultur- og aftenliv.

Når du først ankommer og starter din storbyferie i Prag, bliver du med sikkerhed betaget af byens arkitektoniske perler og atmosfære. Den gamle bydel med brostensbelagte gader, gotiske kirker og historiske bygninger transporterer dig tilbage i tiden. Besøg for eksempel det berømte astronomiske ur på rådhuset fra det 15. århundrede.

En af Prags mest ikoniske seværdigheder er Karlsbroen, der strækker sig over Moldau-floden og forbinder den gamle bydel med Malá Strana-kvarteret. Broen er prydet med smukke statuer og er et fantastisk sted at nyde udsigten over floden og byen.

Spis i Prag

På en storbyferie, som i Prag, kan vi anbefale, at du når, sulten melder sig, går på opdagelse i de mange spændende restauranter. Prag byder på et fantastisk kulinarisk udvalg. Der er utallige restauranter, caféer og bryggerier, hvor du kan smage på traditionelle tjekkiske retter og lokale specialiteter. Priserne er generelt rimelige, så du kan spise godt til små penge.

Transport i Prag

Et stort plus ved at vælge en kør-selv-ferie i Prag er, at når bilen er parkeret, er det nemt at komme rundt. Byen har et billigt og velfungerende offentligt transportsystem med metro og sporvogne, der dækker det meste af Prag. Det gør det endnu nemmere at udforske byens forskellige kvarterer og seværdigheder.

Dét kan du opleve på kør-selv-ferie til Prag

Sejltur på Vlatave / Moldau

Terezin – kz lejr Theresienstadt

Karlstejn Slot

Sightseein – Borgen og Karlsbroen

Overnatning til storbyferie i Prag

Lauritzen Rejser anbefaler Hotel Adeba***

Dejligt 3-stjernet hotel beliggende i Prag 8, kun 15 minutters gang til centrum. Der er også metrostation tæt på hotellet, og med 2 stop er man i centrum.

Hotellet har elevator, café og morgenmads restaurant. Alle værelser er med privat bad, toilet, tv og gratis Wi-Fi samt køleskab. Overvåget betalings p-plads ved hotel.

Prag 8 er det rigtige valg, hvis man er interesseret i mindesmærker, sightseeing og gåture i byen.

Pris: fra kr. 1.075 pr. person

Inkl. i prisen: 3 overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad og city tax

Tillæg for eneværelse: kr. 650

   

  Skal vi skræddersy din storbyferie til Prag?

  Lad os sammensætte din kør-selv-ferie til Prag efter dine ønsker og behov.

  8 + 5 =

  Andre populære storbyferie destinationer

  Berlin  

  Polen    

  Hamborg   

  Vores service trin for trin

  Vi sammensætter din storbyferie til Prag, så den er skræddersyet til dine ønsker og behov.

  1. Kontakt os

  Udfyld vores formular her på siden.

  Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

  2. Beskriv din rejse

  Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

  Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

  Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

  3. Bestil

  Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.