Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Bus- & grupperejser

Laurtizen Rejser anbefaler

Se udvalgte populære destinationer for vores bus- og grupperejser

Østrig
Italien
Tyskland
farverige husfacader i Nyhavn, Danmark
Holland
Sort sol
Frankrig
Stockholm, Sverige
Fjerritslev-rejser

Busrejser i 2024:

Tag et kig på denne hjemmeside, med busrejser til bl.a.  Cirkusrevyen / der følger flere rejser løbende.

Der bliver også mulighed for påstigning her:

Hotel Medio, Snoghøj i Fredericia.

Disse busrejser er via vores samarbejdspartner:

Fjerritslev Rejser

Vær opmærksom på, at alle priser er pr. person.

 

Bus- og Grupperejser

Busrejser er en rejseform, hvor der sættes stor fokus på det sociale og er stadig meget populære i dag.

På disse rejser er der valgt destination, program mm, så du kan bare sætte dig til rette og nyde rejsen og alle oplevelserne undervejs. Du kan nyde en kop kaffe eller andet drikkeligt i bussen – uden at spekulerer på, hvilken rute du skal vælge. Selvom samværet med de andre gæster oftest vægtes meget højt på disse ture, hvor der er altid nogle at snakke med og dele oplevelserne med, er programmerne ofte tilrettelagt, så der også bliver en ”dag på egen hånd” – hvor du kan gøre, hvad du vil.
 

Lauritzen Rejser arrangerer:

Rejser med indhold – året rundt – tilpasset til de forskellige årstider.

Så uanset, om I ønsker at køre foråret i møde – tage på sommerferie – nyde efterårets smukke farver i naturen – udforske jer på ski – besøge hyggelige julemarkeder – så står vi klar til at hjælpe og inspirere jer til jeres næste ferie i fællesskab med netop jeres forening eller gruppe. 

Kun fantasien sætter grænser!

Vi har nogle gode samarbejdspartnere, som vi arrangerer busture for. På nogle af disse ture er der åbent for tilmelding for alle og nogle af disse ture vil vi løbende linke til her på vores side. Så hvis I sidder et par stykker og gerne vil på en busrejse, så tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvilke muligheder der er – eller følg med her på siden. Længere nede kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for grupper/foreninger samt engros/vognmænd, hvor vi løbende sender dig vores nyeste tilbud.

Du kan også finde inspiration til rejser på vores sociale medie-profiler, hvor vi også løbende opdaterer om vores rejsenyheder. Du kan finde os på Instagram her – @lauritzenrejser eller på Facebook her – @lauritzenrejser

 

Engros- /bus vognmænd:

Har du bussen og gæsterne – så har vi hotel og oplevelser klar.

Vi sætter en ære i, at arrangere en tur, der giver gode oplevelser for jeres gæster. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på 1 dags bustur, 2 dags bustur eller lige netop de antal dage, jeres gruppe ønsker.

Grupper / foreninger:

Vi arrangerer meget gerne en tur til lige netop din gruppe eller forening. Både til små og store grupper og med medlemmer i alle aldre.

Man siger ”Danmark er et foreningsland” og foreninger og fællesskab er en stor del af fundamentet under den danske kultur.

Så er I en gruppe eller forening, der gerne vil afsted på ferie sammen, så kan I kontakte os, så sender vi jer et uforpligtende tilbud, skræddersyet så det matcher jeres behov og forventninger for en god tur.

Lauritzen Rejser ejer ikke selv nogle busser – men vi booker via vores samarbejdspartnere, så vi kan udarbejde tilbud inkl. buskørsel til foreninger og grupper, hvis det ønskes.

Vores samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark, har komfortable busser, i forskellige størrelser, samt gode stabile og meget servicemindede chauffører, der altid overholder køre-hviletids bestemmelserne.

 

Sidder I med en rejse og ønsker flere gæster med i bussen, end I selv kan sælge, så hjælper vi også gerne med at sprede budskabet om jeres tur – I skal bare kontakte os, så vil vi gøre vores for, at få fyldt bussen.

Hvordan skal din rejse se ud?

Udfyld vores formular, så vil vi med glæde skræddersy
et 
tilbud til dig ud fra dine ønsker og behov.

Har du andre henvendelser, kan du altid sende os en mail
på LR@Lauritzen-rejser.dk eller ringe på +45 74 72 15 20

6 + 12 =

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.