Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv ferie

Lauritzen Rejser anbefaler

Storbyferie  

Skiferie  

Badeferie   

Aktiv ferie m.m   

Find inspiration til din næste bilferie her

Getaway til den skønne havneby Kiel med 2 overnatninger

Tag på en lille getaway kun 1 times kørsel fra den danske grænse, hvor du kan gå på opdagelse på byens museer, Botanisk have, de gode shoppingmuligheder og meget mere.

Julemarked i Kiel, er et af byens highlight.

Du vil bo på det hyggelige Comfort Hotel Tom Kyle ⭐️⭐️⭐️  i Kiel – kun 500 meter fra havnen og centrum. Hotellet har bl.a. elevator, morgenmadsrestaurant, café, fitness-område og meget mere. 

Opholdet er inkl.:

  • 2 x overnatning m. morgenmad
  • 1 flaske vand og 1 flaske vin på værelset

Priser fra 1.275,- pr. person

Skal vi hjælpe dig et smut til Kiel, eller vil du høre mere, så tøv ikke med at kontakte os.

De kortere rejser – med de store oplevelser

Med kør selv ferierne gives der større frihed til at gøre, hvad der lige netop passer jeres behov. Nogle af de mange fordele er, at I selv bestemmer jeres destination, ferielængde, antal pauser til at strække benene undervejs, tempoet generelt samt oplevelserne på ferien. I kan også holde ind og nyde udsigten, hvor som helst det passer jer.

Vi planlægger med glæde din ferie, hvad end du leder efter en storbyferie – sol, strand og vand – ferie i skønne naturlige omgivelser – familieferie – aktiv ferie – MC ferie – ferie med vennerne – skiferie – weekendtur med veninder – julemarkeds hygge tur eller andet.

Europa som destination

Bilferier kan afholdes året rundt og med mange skønne destinationer omkring i Europa, kan I med garanti finde en rejse lige efter jeres behov og ønsker. 

Vores spændende store naboland Tyskland, byder ud over de mere kendte steder også på rigtig mange ”oversete” smukke perler, hvor man kan holde ferie. I skal slet ikke så langt ned, inden landskabet ændrer sig fra det flade landskab vi kender til områder med smukke bjerge!

Der er slotte, borge, gamle bindingsværks byer, floder, skove, vandfald, vingårde og meget mere!

Så uanset, hvad I er til af oplevelser – samt hvilken årstid I ønsker at køre på ferie, så er der nok at se på – og noget for alle uanset alderen i passet.

 

Ferien starter i bilen, når I kører hjemmefra

Efter jeres booking hos os, sender vi altid en mere detaljeret infoseddel til jer om hotellet og området. Derpå vil også fremgå mange udflugtsforslag – vi håber på den måde at være med til at give jer inspiration til, hvad I kan opleve, når I er kommet frem. Nogle gange også et par forslag til oplevelser undervejs dertil.

Det kan være en god idé at kigge på en rute frem til destination, inden I starter bilen derhjemme, og ellers have et godt kort eller gps med som hjælp i bilen. Vi skaber rammerne for jeres kør-selv-ferie, men I skal selv “udfylde dem” og ferien slutter først, når I er kommet hjem i indkørslen igen 

–  og nu forhåbentlig med mange gode ferieminder i bagagen at se tilbage på.

Nederst på siden findes også link til andre destinationer 

Hvordan skal din rejse se ud?

Udfyld vores formular, så vil vi med glæde skræddersy
et 
tilbud til dig ud fra dine ønsker og behov.

Har du andre henvendelser, kan du altid sende os en mail
på LR@Lauritzen-rejser.dk eller ringe på +45 74 72 15 20

13 + 9 =

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.