Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Kør selv

Bus- & grupperejser

Oplevelser & miniferie

Om os

Rejsetilbud

Rejsetilbud

Oplev Danmarks strikkefestival – Masker i Marsken d. 25.-27.10.24

Lad os hjælpe dig med overnatning og morgenmad på Landhaus Smaga, Süderlügum, (9 km fra Tønder) samt din partoutbillet. Så skal du bare glæde dig og booke billetter til de arrangementer, du bare MÅ med til i det lækre program for festivalen.

Kontakt os for booking af opholdet på 7472 1520.

Inkl. partout billet  / kr. 1.175 pr. person 

Byd nytåret velkommen i rolige omgivelser

Spring ind i det nye år i skønne omgivelser og besøg evt. Büsum – en hyggelig havneby og kom ned i gear med frisk luft i krop og sjæl.

Kontakt os for booking af opholdet på 7472 1520.

Pris pr. person i dobbeltværelse / 1.375 kr.              

Tillæg for eneværelse pr. person / 450 kr.

Nyhed:  Holland

Tag på miniferie i Holland – nær Amsterdam. Dette ophold er med 3 x overnatninger med ½-pension (aftensmad og morgenmad). Holland har så meget at byde på. 

Fra kr. 2.075,- pr. person

Skønt ophold med busudflugt til øen Sild

Det populærer Kør Selv ophold i Nordtyskland. I bor på det hyggelige Landhaus Smaga i grænseindkøbsbyen Süderlügum. Busudflugt til øen Sild, hvor dansktalende guide stiger på bussen.

31.05. – 01.06.24 eller 30. – 31.08.24

kr. 1.120,- pr. person                                    

Shopping og ophold

Ophold på Best Western Hotel Prisma, Neumünster sammen med shopping oplevelse i det store McArthurGlen Designer Outlet, kaffe/kage i Outlet samt voucher til vin.

Pakke 1: Kr. 449,- pr. person (1 overnatning med morgenmad m.m.) 

Pakke 2: Kr.  684,- pr. person (1 overnatning med aftensmad og morgenmad m.m.)

Landhaus Smaga

Ophold i Friedrichstadt 

Nyd 2 overnatninger på det hyggelige Hotel Mooi midt i Friedrichstadt. Morgenmad begge dage, samt en sejltur på kanalerne m.m.

Kr. 1.145,- pr. person

Vi har ofte gode kampagner kørende med tilbud på et par deal sider.

Vi har et rigtig godt samarbejde med et par deal udbydere – og ligger nogle kampagner op der, for at komme endnu bredere ud til kunder, end vi er i forvejen. Bemærk; de bedste priser gives også ofte lidt ”uden for højsæson” på de forskellige destinationer! Vi prøver altid at komme ud der, med gode tilbud, der indeholder lidt ekstra.

Typisk er det; hotelophold med 1 eller 2 overnatninger, hvor vi så sætter lidt ekstra med på, som f.eks. kan være en voucher der giver lidt ekstra rabat forskellige steder eller lidt spiseligt.

En anden lille goodie-bag kan være fra vores gode samarbejdspartner: https://toosbuystorv.dk/ Toosbuys Torv, som ligger i hjertet af Bredebro (Sønderjylland) og tæt på Vadehavet, blev opført i 2013 og opkaldt efter Eccos grundlæggere, Birte og Karl Toosbuy. Det blev opført i anledning af Eccos 50 års jubilæum, og var en gave til byen.

Torvet summer af hygge og har dejlige rammer for lidt shopping. Vores goodie-bag derfra, er bestående af en voucher med ekstra rabatter til de fleste butikker på torvet, samt kaffe og lækker kage hos Café Sko, som også ligger på torvet.

Vi vil også prøve på løbende, at sætte link ind til nogle af vores tilbud på her på siden, så I kan se, hvilke tilbud vi kører på de forskellige deal sider. Dog vil vi meget gerne understrege – at de deals tilbud vi har kørende online – IKKE kan købes direkte hos os, når de ligger online. Men skal købes via deal udbyder på de link vi ligger op!

Det kalder vi ”loyal” samarbejde – og det sætter vi stor pris på her hos Lauritzen Rejser. Hvis man vælger at købe et af vores tilbud på disse sider – er her lidt info til jer:

  • I har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag I køber
  • (dog med enkelte undtagelser – hvis det er ture med forudbestemt dato)Husk altid at booking på hotel – skal foregå via Lauritzen Rejser – og ikke direkte til hotellet!

Vi har rigtig mange glade og tilfredse kunder der køber rejser/ophold på denne måde. Så tøv ikke med at prøve et af vores gode tilbud på disse sider! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget inden du køber værdibeviset. 

Hvordan skal din rejse se ud?

Udfyld vores formular, så vil vi med glæde skræddersy
et 
tilbud til dig ud fra dine ønsker og behov.

Har du andre henvendelser, kan du altid sende os en mail
på LR@Lauritzen-rejser.dk eller ringe på +45 74 72 15 20

14 + 14 =

Lauritzen Rejser anbefaler

Tag et kig på nedenstående forslag.

McArthur Glen

Sort sol  

Helgoland 

Vores service trin for trin

Lad os sammensætte din rejse, efter dine ønsker og behov

1. Kontakt os

Udfyld vores formular her på siden.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du altid sende os en mail eller ringe til os.

2. Beskriv din rejse

Skriv i formularen, hvornår du ønsker, din kør selv badeferie skal starte og slutte, hvor du gerne vil have, at rejsen skal gå hen, samt hvor mange I skal afsted.

Er der børn iblandt, så skriv gerne alder på dem.

Har du ikke valgt destination endnu, kan du finde inspiration blandt vores forslag her på hjemmesiden, eller skriv ønskerne til os.

3. Bestil

Efter modtagelse af jeres forespørgsel, sender vi et tilbud til dig skræddersyet ud fra dine ønsker og behov til din kør-selv badeferie, som du har beskrevet i formularen. Booker I turen, sender vi en bekræftelse og yderligere info til jer om rejsen.